Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U potrazi za bubregom

Ljubav bez premca: Pješačio 12 km kako bi našao bubreg svojoj ženi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
William Larry Swilling, 77-godišnjak iz Greenvillea, pješačio je 12 kilometara u potrazi za bubregom, koji pod hitno treba njegovoj supruzi.

'Samo želim bubreg koji će spasiti moju suprugu, ništa više', rekao je William, koji je cijeli dan na leđima nosio natpis na kojem je pisalo da traži bubreg za svoju ženu i broj telefona.
Cijela zajednica ganuta je Williamovim upornim pokušajima da spasi život svoje žene te ga neprestano zovu kako bi se raspitali mogu li kako pomoći.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Nenad Periš i nestala djevojčica velika potraga u Boru Otac Mateja Periša poslao dirljivu poruku obitelji nestale djevojčice

William i njegova supruga Jimmy Sue u braku su već 55 godina. Međutim on, baš kao ni njihovo troje djece, nemaju odgovarajuću krvnu grupu, bez koje ne mogu donirati bubreg, prenosi WYFF.

>> Roditeljska ljubav je najjača i OVO je jedan od najboljih primjera!

'Znam da će William učiniti sve moguće kako bi mi pomogao', rekla je ganuta Jimmy Sue Swilling, koja je rođena samo s jednim bubregom.  Zbog komplikacija treba krenuti na dijalizu i na operaciju bubrega, međutim strahuje da neće moći naći odgovarajućeg donora na vrijeme. 'Trudim se ne razmišljati o tome, ali to je jako teško', rekla je Jimmy.

Obitelj Swilling odbila je ponude za novčane donacije. Rekli su da samo žele naći odgovarajućeg donora i više vremena koje će provesti skupa. ' Imam oosjećaj da je više volim sada, nego kad smo se oženili. Zato jer mi nismo dvoje, mi smo jedno', sa suzama u očima rekao je William.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene