Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nedjelju su je odvezli u bolnicu jer se požalila na simptome gastroenteritisa, no kraljica Elizabeta II. već je dan kasnije puštena kući u Buckinghamsku palaču. Iz bolnice je izašla sa smiješkom na licu.


Britanska kraljica Elizabeta II. napustila je u ponedjeljak poslijepodne bolnicu King Edward VII. u Londonu u koju je primljena u nedjelju zbog gastroenteritisa.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Ukidaju samoizolaciju iako imaju najviše umrlih u Europi: Novo pravilo za kontakte bez simptoma Slika nije dostupna 'PREVIŠE NAS KOŠTAŠ' Antirojalisti pozvali britansku kraljicu da iseli iz palače

Nasmiješena i odjevena u crvenu haljinu ukrašenu brošem, 86-godišnja kraljica je hodajući napustila bolnicu, oprostivši se s njezinim osobljem te se Bentleyjem i u pratnji čuvara odvezla u Buckinghamsku palaču.

>> Britanska kraljica završila u bolnici

U bolnicu je dovezena jučer zbog mjera predostrožnosti. Naime, kraljica se žalila na bolove koji su upućivali na gastroenteritis, zbog čega je i prebačena u bolnicu na pretrage.

Sve kraljičine ovotjedne obveze otkazane su ili odgođene. Među njima je i putovanje u Italiju predviđeno za 6. i 7. ožujka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook