Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako pristane na ponudu tvtke koja se bavi zabavom za odrasla osuđena ubojica Amanda Knox zaradit će 20 tisuća dolara.


Amanda Knox nedavno je opet proglašena krivom za ubojstvo iz 2007. godine, a nakon presude uslijedila ponuda za novi posao - onaj porno glumice.

Vezani članci Izmjene Zakona o radu: Sindikati najavljuju otpor Slijedi li nam vruća sindikalna jesen? "Ako se to pokuša lomiti preko koljena i na silu, mi ćemo znati odgovoriti" Zabava na radnom mjestu Obožavaju se skidati na radnom mjestu, rad od kuće došao im je kao naručen

Tvrtka koja se bavi zabavom za odrasle ponudila joj je 20 tisuća dolara da bude zvijezda njihovog novog filma. Jedinstvena prilika pomogla bi joj, tvrde, pomoći da plati pravne račune i školovanje.

'Kako ste mogli pročitati, a vjerojatno ste toga i sami svjesni, opći konzensus je da ste izuzetno hot', napisao je Amandi osnivač tvrtke Michael Kulich. 'Budući da ste se vratili na naslovnice, naši vjerni fanovi šalju nam e-mailove u kojima pitaju za vas', nastavio je.

Presuda za monstruozni zločin: Knox ponovno proglašena krivom!

U mailu koji je poslao Amandi dao joj je uvjerenje da će ona imati zadnju riječ u svim dijelovima proizvodnje. Tako će, ako pristane na njegovu pondu, sama moći izabrati koje talente želi pokazati. 'Ovo je velika prilika za vas da zaradite nešto novca za vaše obrazovanje, a i buduće troškove parničkog postupka zbog ovog nesretnog ponovnog suđenja', objasnio joj je Kulich koji ne pokušava prvi put zaraditi na ženama s naslovnica, piše Daily Mail. 

U prosincu prošle godine sličnu je ponudu poslao Justine Sacco, bivšoj PR agentici tvrtke IAC, koja je prije puta u Afriku objavila pogrdne, rasne primjedbe na Twitteru. 'Idem u Afriku. Nadam se da neću dobiti AIDS. Šalim se. Ja sam bijela!', napisala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook