Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kemijska opasnost

KINEZI U PROBLEMIMA Na mjestu golemih eksplozija buknula četiri nova požara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri nova požara buknula su u petak na uništenom industrijskom postrojenju koje je stradalo u golemim eksplozijama 12. kolovoza u Tianjinu, na sjeveru Kine, dok se nastavljaju operacije čišćenja kemijskih tvari.

Nove vatre izbijaju oko mjesta eksplozija, gdje izgaraju kemijski i zapaljivi sastojci, objavila je državna agencija Nova Kina.

Pročitajte i ovo Napad na Kijev dramatična noć VIDEO U razornim noćnim napadima Rusije na Kijev deseci ozlijeđenih: Oštećena i dječja bolnica Ilustracija Nisu MiG-ovi Ovo bi vas moglo uznemiriti: U dijelu Zagreba čut će se eksplozije, MORH objasnio o čemu se radi

Nakon eksplozija prije više od tjedan dana, stupovi dima se nesprestano uzdižu s nekoliko mjesta lučke i industrijske zone, oko 140 km od Pekinga.

SKRIVAJU LI ISTINU O KATASTROFI? 'Informacije nisu bile dovoljno jasne'

Novo žarište požara zabilježeno je na mjestu gdje su parkirani nedavno uvezeni automobili, gdje je izgorjelo najmanje 3000 vozila, a spremnici za gorivo su pospješili vatru, dodaje Nova Kina.

U katastrofi je poginulo najmanje 116 ljudi, prema službenim podacima, a uništeni su lučko područje i industrijska postrojenja kao i okolni stambeni kompleksi. U petak se još 60 osoba smatralo nestalima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene