Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je pilotu pozlilo, putnički avion koji je prevozio 200 ljudi, prizemljio je jedan od putnika.


Jedan od putnika pomogao je kopilotu Samiru Malhotri da prizemlji avion Jet Airways nakon što je kapetanu pozlilo usred leta iz Bangkoka u Delhi.

Vezani članci Slika nije dostupna Dramatična snimka: Zbog jakih udara vjetra pilot jedva uspio sletjeti, ljuljali se kao na brodu Spretni je pilot uspješno spustio zrakoplov Bombardier Q400 (FOTO: YouTube/Screenshot) Pilot lude hrabrosti i nevjerojatnih vještina sigurno spustio avion u nemogućim uvjetima

Kapetanu Rajnishu Malhotri liječničku je pomoć pružio liječnik koji je također bio putnik na umalo kobnom letu, piše Daily Mail.

O svemu se u priopćenju oglasila kompanija. 'Kapetanu Jet Airwaysa na letu 9W063 iz Bangkoka u Delhi, je pozlilo. Kopilot je preuzeo komande i proglasio izvanrednu situaciju u skladu s propisima. To se čini tako da se letu dodjeli visoki prioritet i naprave pripreme za njegovo prizemljenje.

Londonska policija uhitila pilota koji je nosio noževe

Zrakoplov je sletio u zračnu luku Delhi. Kapetana je zbrinuo liječnik koji je bio putnik na letu. Kopilotu je asistirao jedan od Jet Airwaysovih kapetana koji je također na letu bio putnik. Dio naših programa treninga jest rješavanje ovakvih i sličnih situacija koje bi se mogle dogoditi na letu', rekao je glasnogovornik te aviokompanije.

Nakon slijetanja na međunarodnu zračnu luku Indira Gandhi, pilot je prevezen u bolnicu, ali nije poznato u kakvom je stanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook