Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznervirali ga

JUNCKER ZA GRČKU NE ŽELI ČUTI 'Da sam htio govoriti, sazvao bih pressicu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upitan o najnovijem razvoju događaja u odnosima Grčke i Europske unije, odnosno Tsiprasovog pristanka na ispunjavanje zahtjeva kreditora uz određene uvjete, predsjednik EK-a žestoko se obrušio na novinare.

Predsjednik Europske komisije, Jean-Claude Juncker, tijekom eskalacije priče o grčkom pristanku na uvjete kreditora, održao je konferenciju zajedno s Mariem Montijem, talijanskim ekonomistom i bivšim premijerom.

Pročitajte i ovo Proizvodnja streljiva Povećanje proizvodnje streljiva Europska komisija usmjerila milijarde eura za jačanje zajedničke europske obrane Važne odluke u Europskoj uniji Dugo se spominje Tjedan koji bi mogao odrediti budućnost Europe: Rusija i SAD razbacale su geopolitičke karte

Upitan o najnovijem razvoju događaja u odnosima Grčke i Europske unije, odnosno Tsiprasovog pristanka na ispunjavanje zahtjeva kreditora uz određene uvjete, predsjednik EK-a žestoko se obrušio na novinare, piše Telegraph.

NEOČEKIVANI PREOKRET Tsipras poslao pismo - Oštro mu odgovorili iz EU

'Da sam imamo namjeru govoriti o Grčkoj, sazvao bi press konferenciju o Grčkoj', viknuo je, vidno potresen pitanjem, predsjednik EK-a Jean-Claude Juncker, a potom dodao kako 'to nije dovoljno'.

Pri odlasku je okupljenim novinarima kazao kako je u neprstanom kontaktu s grčkom vladom.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene