Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Upitan o najnovijem razvoju događaja u odnosima Grčke i Europske unije, odnosno Tsiprasovog pristanka na ispunjavanje zahtjeva kreditora uz određene uvjete, predsjednik EK-a žestoko se obrušio na novinare.


Predsjednik Europske komisije, Jean-Claude Juncker, tijekom eskalacije priče o grčkom pristanku na uvjete kreditora, održao je konferenciju zajedno s Mariem Montijem, talijanskim ekonomistom i bivšim premijerom.

Vezani članci Grčka ukinula karantenu za putnike određenih zemalja Od danas Hrvati mogu putovati u Grčku, no nismo jedini: Ukinuta obvezna karantena za niz zemalja Jean-Claude Juncker (Foto: AFP) Juncker ima samo jednu poruku za svoju nasljednicu: "Pazi na Europu"

Upitan o najnovijem razvoju događaja u odnosima Grčke i Europske unije, odnosno Tsiprasovog pristanka na ispunjavanje zahtjeva kreditora uz određene uvjete, predsjednik EK-a žestoko se obrušio na novinare, piše Telegraph.

NEOČEKIVANI PREOKRET Tsipras poslao pismo - Oštro mu odgovorili iz EU

'Da sam imamo namjeru govoriti o Grčkoj, sazvao bi press konferenciju o Grčkoj', viknuo je, vidno potresen pitanjem, predsjednik EK-a Jean-Claude Juncker, a potom dodao kako 'to nije dovoljno'.

Pri odlasku je okupljenim novinarima kazao kako je u neprstanom kontaktu s grčkom vladom.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook