Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtva je majka troje djece?

Jezivo otkriće: U torbi u kontejneru za smeće pronađen dio raskomadanog ženskog tijela, a troje ljudi vode se kao nestali

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osoba koja je pretraživala kontejnere pronašla je u jednom od njih torbu, a u njoj ženski torzo. Vjeruje se da je riječ o supruzi osumnjičenika. Njezini roditelji, 71-godišnji Gaoshan Li i 64-godišnja Yanxiang Wang, također se vode kao nestali.

Sin holivudskog agenta u ponedjeljak se treba pojaviti na sudu u Los Angelesu kako bi se očitovao o krivnji, nakon što je dio ženskog tijela pronađen u kontejneru, a istraga je policiju dovela do kuće u kojoj je osumnjičenik živio sa suprugom, svekrom i svekrvom. Svi troje vode se kao nestali.

Jezivo otkriće pojavilo se neposredno prije izlaska sunca u srijedu ujutro. Osoba koja je pretraživala kante za smeće iza prometne ceste pronašla je torbu, a u njoj ženski torzo.

Pročitajte i ovo Etna - 6 Veličanstveni prizori FOTO/VIDEO Probudio se najveći aktivni vulkan u Europi

Pročitajte i ovo Rijeka Kupa - 1 Na granici sa Slovenijom U rijeci Kupi pronađeno tijelo nepoznatog muškarca

Osumnjičenik, 35-godišnji Samuel Haskell, uhićen je nekoliko sati kasnije pod sumnjom za ubojstvo. Haskell je u nedjelju navečer ostao u pritvoru.

Ilustracija Obitelj (Foto: LAPD)

Dok se čeka identifikacija raskomadanog tijela, jedan policijski dužnosnik rekao je da se vjeruje da je riječ o supruzi osumnjičenika, 37-godišnjoj Mei Li Haskell. Njezini roditelji, 71-godišnji Gaoshan Li i 64-godišnja Yanxiang Wang, također se vode kao nestali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mračno poglavlje Horor i isprika desetljećima kasnije: Trudnice su uzimale tablete protiv mučnine, djeca su se rađala deformirana

Policija je u kući pronašla krv

Istražitelji koji su u srijedu došli na mjesto događaja pronašli su tragove koji su ih doveli do kuće osumnjičenika na području West Valleya, objavila je policijska uprava Los Angelesa u priopćenju za javnost. Nije jasno koje su informacije dovele do osumnjičenika.

U kući su pronašli "tragove krvi i druge predmete", rekao je detektiv losanđeleske policije Efren Gutierrez na tiskovnoj konferenciji, a piše CNN.

Pročitajte i ovo Potraga za taocima koje je oteo Hamas Pregovori u tijeku Ubili su mu roditelje i oteli ga, a ima samo tri godine: "Hamas bi mogao pustiti taoce"

Haskell je tamo živio sa suprugom i troje djece, kao i njezinim roditeljima. Djeca su pronađena i o njima se brinu članovi obitelji, priopćila je policija Los Angelesa. Ali Haskellova žena i njezini roditelji i dalje se vode kao nestali.

"Razlog zašto smo zabrinuti gdje su je taj što bi inače bili kod kuće tijekom ovih sati", rekao je Gutierrez na prošlotjednoj konferenciji za novinare.

Pročitajte i ovo Život uz Luku Ploče - 1 Snimljeni incidenti Građani u strahu od trovanja, Poziv snimio kako iz mora vade nešto što tamo ne bi smjelo biti: "To nije normalna situacija, nisam upoznat da to postoji u Jadranu"

"Pokušali smo ih kontaktirati mobitelom... nema odgovora. Isto je i s Mei, ona je nestala... pokušali smo je nazvati (i) još uvijek nema odgovora", rekao je detektiv.

Osumnjičeni je sin producenta dobitnika Emmyja

Haskell je sin producenta dobitnika Emmyja i holivudskog agenta Sama Haskella, koji je bio agent za Kathie Lee Gifford, Whoopi Goldberg, Dolly Parton, Georgea Clooneya i druge.

Ne zna se ima li Samuel odvjetnika.

Istražitelji također traže dva nestala vozila, uključujući bijeli Volkswagen Tiguan i bijeli Nissan Pathfinder iz 2014., navodi se u priopćenju policije.

Pročitajte i ovo Dvije mrtve osobe pronađene pored Zadra - 4 Tragedija kod Zadra FOTO Strava u Dalmaciji! Pronađena dva tijela u obiteljskoj kući: "Jedan za stolom sjedi, drugi na kauču, tako su ih našli"

Vlasti nisu podijelile nikakve detalje o tome kome pripadaju vozila i kako bi mogla biti povezana sa slučajem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene