Izraelska vlada (Foto: AFP)
Izraelska vlada (Foto: AFP) Foto: Afp

Izraelski sigurnosni kabinet, tijelo koje čine ključni vladini ministri i premijer Benjamin Netanyahu, počeo je održavati svoje tjedne sastanke u sigurnom podzemnom bunkeru u Jeruzalemu, objavili su u utorak izraelski mediji


Taj bunker poznat pod imenom "Nacionalni centar za upravljanje" prvi put je korišten za sastanak sigurnosnog kabineta 2011. Nalazi se ispod vladinog kompleksa u Jeruzalemu.

Vezani članci Slika nije dostupna Joe Biden i izraelski predsjednik Rivlin razgovarat će o Iranu Koronavirus u Izraelu, ilustracija Bili su rekorderi u cijepljenju pa ukinuli gotovo sve mjere, ali sada zbog indijskog soja vraćaju nošenje maski u zatvorenom

Izvješća o tome mediji su objavili u vrijeme napetosti između Izraela i Irana. Izrael je ovaj mjesec optužio Iran za raketiranje Golanske visoravni iz Sirije, te je odgovorio najjačim udarima u Siriji od početka sirijskog rata 2011.

"Ministri su nam rekli da je jedan od ključnih razloga za ovaj potez Netanyahuova želja da još snažnije pokuša spriječiti curenje informacija te strah od špijuniranja neprijateljskih stranih snaga", javio je izraelski Kanal 10.(Hina)