Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nacionalni centar za upravljanje"

Izraelski sigurnosni kabinet je počeo održavati svoje tjedne sastanke u sigurnom podzemnom bunkeru

Izraelska vlada (Foto: AFP)
Izraelska vlada (Foto: AFP) Foto: Afp
Izraelski sigurnosni kabinet, tijelo koje čine ključni vladini ministri i premijer Benjamin Netanyahu, počeo je održavati svoje tjedne sastanke u sigurnom podzemnom bunkeru u Jeruzalemu, objavili su u utorak izraelski mediji

Taj bunker poznat pod imenom "Nacionalni centar za upravljanje" prvi put je korišten za sastanak sigurnosnog kabineta 2011. Nalazi se ispod vladinog kompleksa u Jeruzalemu.

Pročitajte i ovo Razorena Gaza Nastavljaju se pregovori Korak do primirja u Gazi: "Izrael je sve prihvatio i sada se čeka odluka Hamasa" Zločin protiv čovječnosti u Pojasu Gaze - 3 Potresni prizori Stotine tisuća djece gladuju, jedu hranu za konje, piju more: "Makar umrla, želim uzeti vreću brašna jer nemam čime nahraniti svoju djecu"

Izvješća o tome mediji su objavili u vrijeme napetosti između Izraela i Irana. Izrael je ovaj mjesec optužio Iran za raketiranje Golanske visoravni iz Sirije, te je odgovorio najjačim udarima u Siriji od početka sirijskog rata 2011.

"Ministri su nam rekli da je jedan od ključnih razloga za ovaj potez Netanyahuova želja da još snažnije pokuša spriječiti curenje informacija te strah od špijuniranja neprijateljskih stranih snaga", javio je izraelski Kanal 10.(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene