Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Italija: Zapljena mafijaške imovine u vrijednosti 10 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Imovina mafijaškog podrijetla u posjedu jednog od osumnjičenih za pokolj u Castel Volturnu, gdje je bilo sedam mrtvih od kojih šest Afrikanaca, zaplijenjena je u ponedjeljak u području Caserte na jugu Italije u vrijednosti 10 milijuna eura, javlja agencija Ansa.

Zaplijenjena nekretnina (bar i dvadesetak stanova) bila je pod nadzorom mafijaškog šefa u bijegu Giuseppea Setole kojeg policija smatra jednim od navodno odgovornih za pokolj u Catel Volturnu od 18. rujna, prema istom izvoru.

Pročitajte i ovo Vozilo talijanske policije Velika racija Talijanska policija uhitila 55 mafijaša: Pogledajte na što su iskoristili ilegalno zarađen novac Ilustracija VENDETA U ITALIJI Mafijaši su sve dovitljiviji: Imali su lukav plan kako da otruju svećenika, ali im nije uspjelo

Talijana, vlasnika salona za igre, i šest afričkih imigranata ubila je mecima mala borbena skupina koja pripada klanu Casalesi, najmoćnijem u napuljskoj mafiji camorri, rekli su istražitelji.

Policija je zaplijenila imovinu mafijaškog šefa u bijegu koji se nalazi na listi najtraženijih kriminalaca u Italiji, po naređenju antimafijaške uprave u Napulju.

Zasad je uhićen samo jedan osumnjičenik za ubojstvo u Castel Volturnu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene