Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Imovina mafijaškog podrijetla u posjedu jednog od osumnjičenih za pokolj u Castel Volturnu, gdje je bilo sedam mrtvih od kojih šest Afrikanaca, zaplijenjena je u ponedjeljak u području Caserte na jugu Italije u vrijednosti 10 milijuna eura, javlja agencija Ansa.


Zaplijenjena nekretnina (bar i dvadesetak stanova) bila je pod nadzorom mafijaškog šefa u bijegu Giuseppea Setole kojeg policija smatra jednim od navodno odgovornih za pokolj u Catel Volturnu od 18. rujna, prema istom izvoru.

Vezani članci Slika nije dostupna Imovinu kriminalaca daju u humanitarne svrhe Slika nije dostupna Uhićeno 65 mafijaša i zaplijenjena imovina vrijedna 200 milijuna eura

Talijana, vlasnika salona za igre, i šest afričkih imigranata ubila je mecima mala borbena skupina koja pripada klanu Casalesi, najmoćnijem u napuljskoj mafiji camorri, rekli su istražitelji.

Policija je zaplijenila imovinu mafijaškog šefa u bijegu koji se nalazi na listi najtraženijih kriminalaca u Italiji, po naređenju antimafijaške uprave u Napulju.

Zasad je uhićen samo jedan osumnjičenik za ubojstvo u Castel Volturnu.