Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mogla bi umrijeti

Bila im je seks robinja: Džihadisti se iživljavali na djevojčici (9), ostala trudna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad se čini da ne može gore od odsijecanja glava, spaljivanja taoca, uništenja gradova do temelja, slučaj 9-godišnje seksualne robinje ruši i onu preostalu 'zericu' sumnje.

Među 216 Jazida, uglavnom žena, djece i staraca, koje je Islamska država oslobodila početkom ovog tjedna nalazi se i trudna devetogodišnja djevojčica. Džihadistima je bila seksualna robinja gotovo godinu dana.

'Pretrpjela je teško fizičko i seksualno zlostavljanje, a silovalo ju je najmanje deset islamskih militanata', kazao je humanitarni djelatnik Yousif Daoud za Toronto Star a prenosi Daily Mail.

'Većina od njih bili su vojnici s prve crte bojišta ili bombaši samoubojice kojima se djevojčice daju kao nagrada. Zlostavljana 9-godišnjakinja mogla bi umrijeti ako rodi. Čak je i porođaj carskim rezom iznimno opasan u njezinom slučaju. Djevojčica je pretrpjela tešku psihičku i fizičku traumu', ispričao je kanadski humanitarac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SCHINDLER NAŠEG DOBA 'Ona je lijepa, marljiva i djevica. Ima 11 godina. Cijena - 9000 dolara' Slika nije dostupna 7 mjeseci mučenja BILA JE ZATOČENICA DŽIHADISTA 'Oni se uopće ne ponašaju kao ljudi, ne možete to ni zamisliti'

VIDEO Džihadisti sravnili sa zemljom grad star 15.000 godina

Odmah po oslobođenju iz zatočeništva islamista, prebačena je u Njemačku gdje se liječnici brinu o njezinom stanju.

Jazidi su bili zatočeni od prošlog ljeta kada su džihadisti napali njihova sela oko planine Sindžar na sjeverozapadu Iraka. Nije potpuno jasno zašto su ih pustili jer ih smatraju nevjernicima i štovateljima đavla. Nesretni ljudi kazali su da su prvo mislili da ih vode na kolektivno pogubljenje.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene