Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Iranska nuklearna energija: Olmert ne odbacuje nijednu opciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelski premijer Ehud Olmert ne odbacuje "nijednu opciju" za sprečavanje Irana, njegova zakleta neprijatelja, da se domogne nuklearnog oružja, priopćeno je u ponedjeljak iz parlamentarnih izvora.

- Ne odbacujemo nijednu opciju. Sve što može spriječiti Iran da postane nuklearno sposoban proizlazi iz legitimna izvora, kazao je Olmert povjerenstvu za vanjske poslove i obranu, priopćeno je iz parlamentarnog izvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno" Olaf Scholz Duboko zabrinuti Nižu se osude iranskog napada na Izrael: "Ovo je novi korak u destabilizaciji regije"

- Iranci nastavljaju s naporima koje su poduzeli kako bi se opskrbili nekonvencionalnim kapacitetima. Moramo upotrijebiti sva raspoloživa sredstva da ih zaustavimo, dodao je.

- Brojne opcije su moguće, pokažemo li mudrost i odlučnost te ostanemo vjerni svojoj liniji djelovanja. Moramo nastaviti s naporima na međunarodnoj sceni u tom smislu, nastavio je šef vlade.

Kazao je kako je uvjeren, nakon razgovora proteklog tjedna s
američkim predsjednikom Georgeom W. Bushom u posjetu tom području, da se ta "međunarodna aktivnost neće zaustaviti".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene