Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaju četvero djece

Incestuozni brat i sestra izgubili slučaj pred Europskim sudom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nijemac koji je osuđen zbog incestuoznog odnosa sa sestrom izgubio je parnicu na Europskom sudu za ljudska prava kojem se tužio da presuda krši njegovo pravo na privatni i obiteljski život.

Patrick Stuebing imao je seksualne odnose sa svojom sestrom koju je prvi put susreo kada je imao dvadeset godina. Ona je tada bila tinejdžerica. Imaju četvero djece, od kojih dvoje s invaliditetom, objavio je sud. Stuebing je uputio slučaj Europskom sudu za ljudska prava nakon što ga je u studenom 2005. sud u Leipzigu poslao u zatvor te nakon što su mu odbijene žalbe na osudu za incest.

No, sud u Strasbourgu zaključio je u četvrtak da njemačke vlasti imaju pravo zabraniti incest. Stuebing, koji je rođen u 1976. i živi u Leipzigu, usvojen je te je odrastao bez kontakta s rodnom obitelji nakon što je navršio sedam godina, navodi se u priopćenju suda. Kada je ponovno uspostavio kontakt s obitelji 2000. upoznao je svoju osam godina mlađu sestru Susan koja je tada imala 16 godina. Njihov odnos se intenzivirao nakon smrti njihove majke u siječnju 2001.

Njihovo četvero djece rođeno je između 2001 i 2005.

Stuebingova sestra nije procesuirana od strane njemačkih vlasti jer ju se smatra "samo djelomično odgovornom za svoje postupke", navodi se u odluci suda. Sestra "pati od poremećaja ličnosti i znatno ovisi o njemu", objavio je sud. Žalba se može podnijeti protiv presude suda u sljedeća tri mjeseca. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon 5 godina veze Doznao da mu je trudna zaručnica sestra! Slika nije dostupna Snimila ih nadzorna kamera Incest u Britaniji: Brat i sestra ulovljeni 'na djelu' u liftu

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene