Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lud za košarkom

I Toni Kukoč upoznao Kim Jong-una!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kim Jong-un je za vrijeme svog školovanja u švicarskom internatu upoznao i Tonija Kukoča te Kobea Bryanta.

Ekscentrični Dennis Rodman vratio se iz posjete Sjevernoj Koreji i prenio američkom predsjedniku Obami poruku od sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-una koja bi ukratko sročena glasila - nazovi me. No, čini se kako Rodman nije prva NBA zvijezda s kojom se družio sjevernokorejski diktator.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

Prije 4 godine list Washington Post objavio je priču o Kim Jong-unovom školovanju u švicarskom internatu u kojem se nalazio od 1998.-2000. godine pod aliasom Pak Un. Jedan od njegovih prijatelja tada je rekao kako je Kim Jong-unov stan bio krcat košarkaškim suvenirima, posebno onima Chicago Bullsa, a posebno mjesto u stanu zauzela je i fotografija njega s nekadašnjim zvijezdama američke košarke - Kobeom Bryantom i našim Tonijem Kukočem.

>> Rodman otkrio želju Kim Jong una

Nejasno je gdje je točno Kim Jong-un upoznao Bryanta i Kukoča, no pretpostavlja se da je to bilo za vrijeme košarkaškog turnira u Parizu 1997. godine. Američki Daily Intelligencer kontaktirao je Kukoča ne bi li saznali nešto više od tom susretu iz devedesetih godina. 'Možda je to bilo na turniru u Parizu, ne sjećam se ničeg drugog. To je i jasno jer je on tada bio samo neki mali Korejac, a ne dvadesetogodišnjak s nuklearnim oružjem', rekao im je Kukoč.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene