Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula na licu mjesta

Horor u Pančevu: Obiteljski staford nasmrt izgrizao 66-godišnjakinju, jedna žena je teško ozlijeđena

Pas, ilustracija
Pas, ilustracija Foto: profimedia
Jutros u Pančevu dogodio se stravičan napad psa, staforda, na dvije žene. Majka vlasnika psa, od siline zadobivenih ugriza, na licu mjesta je preminula.

Pas pasmine staford u subotu ujutro oko 7.30 sati u Pančevu je nasmrt izgrizao 66-godišnju ženu, dok je druga prevezena u Hitnu pomoć te joj se pruža medicinska skrb. 

Pročitajte i ovo U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

"Poziv smo primili u pola osam, možemo samo reći da je je jedna žena najvjerojatnije preminula od ugriza", rekli su iz Hitne pomoći u Pančevu. 

Neslužbeno se doznaje kako su dvije žene pronađene u kući, a jedna je preminula na licu mjesta. Vlasnik psa je Ivan M. (33), čija je majka, Radojka M., podlegla povredama, a njena šogorica Vesna M. je teško povrijeđena, piše Blic

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene