Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mazala ga alkoholom

Žena 18 godina čuvala sinov leš da bi ga unuk mogao vidjeti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna žena iz Gruzije čuva tijelo svoga sina čuva čak 18 godina i to brišući ga alkoholom i zamatajući ga u plahte.

Joni Bakaradze je umro u 22 godini života, prije nego mu je sin napunio 2 godine. Jonijev otac je odlučio da sina neće pokopati, nego da će sačuvati njegovo tijelo kako bi njegov unuk kad naraste mogao vidjeti svoga oca, piše Nine MSN.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Majka preminuloga, Tsiuri Kvaratskheila, četiri je godine tijelo mazala balzamom kako bi ga sačuvala. No, onda je prešla na vlastite metode. 'Jedne noći sam sanjala i glas mi je u snu rekao da koristim alkohol i od tada ga umatam u plahte koje su natopljene alkoholom. Ne smijete ni slučajno preko noći ostaviti tijelo bez plahti, preko noći bi pocrnilo', kazala je.

>>
Misterij mumije s bakinog tavana: Što se zapravo krije u sarkofagu?

Kada je njezinom unuku bio rođendan, izvadila je sina iz lijesa i odjenula ga. Kazala je da njezin unuk smatra da je obitelj donijela ispravnu odluku kada je odlučila sačuvati tijelo te da ga je počeo ljubiti kada ga je vidio.

Novinarskoj ekipi koja je došla posnimiti ovaj neobičan slučaj, Tsiuri se ispričala jer nije stigla srediti sina. 'Bila sam bolesna pa se nisam mogla brinuti o njemu, inače je zgodan čovjek', kazala je te dodala da je za života bio dobar čovjek i divan suprug.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene