Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UPS!

Bizarna situacija kod susjeda: Grupa specijalaca krenula uhititi dilere pa zapela u liftu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika policijska akcija u Tuzli završila je neslavno u prošli petak. Grupa specijalaca trebala je uhititi dvojicu dilera, a do 13. kata su odlučili krenuti liftom. To im je bila velika pogreška, javljaju mediji u BiH.

Grupa policajaca tuzlanske specijalne policije u prošli petak je krenula na zadatak. Trebali su uhititi dvojicu dilera koji su se nalazili u stanu na 13. katu u stambenoj zgradi u Tuzli.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Plakati u Tuzli o podjeli BiH Policija traga za počiniteljima Otkriveno tko je lijepio plakate o podjeli BiH između Srbije i Hrvatske: "Borimo se za državu zasnovanu na pravdi i istini"

Akcija specijalaca doživjela je fijasko u trenutku kad su policajci ostali zaglavljeni u liftu. Naime, četvorica policajaca nagurala su se u lift namijenjen za dvije osobe.

Klix.ba piše kako neslužbeno doznaje iz više izvora da su zaglavljeni policajci zatražili pomoć, a dileri su se za to vrijeme dali u bijeg. Drogu koju su imali uz sebe su bacili.

Policajce su neozlijeđene izvukli iz lifta. Vratili su se u bazu bez dilera koji su i dalje u bijegu. Nije poznato hoće li policajci zbog svoje pogreške biti sankcionirani. Policija se o ovom događaju nije oglasila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene