Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ubojstva su otkrivena u lipnju 2010. nakon što su novi vlasnici kuće pronašli dvije vreće s tijelima.


Jedna Francuskinja proglašena je u četvrtak krivom za ubojstvo svoje osmero novorođenčadi u razdoblju od jedanaest godina i osuđena na devet godina zatvora.

Vezani članci Koronavirus u Francuskoj Francuska dodatno ograničila kretanje svojih građana, mjere postrožene i u još nekim zemljama Lockdown u Francuskoj, ilustracija Od petka nove restrikcije u nekim dijelovima Francuske: Zabrana putovanja među regijama, nova pravila za škole, rad dućana samo sa stvarima nužnim za život

Dominique Cottrez, 51-godišnjoj majci dviju odraslih kćerki, sudilo se šest dana u gradu Douai na sjeveru Francuske.

Djevojčica ubila 7 osoba, više od 30 je ranjeno - 'Bila je tako malena da nitko ne bi pomislio da će počiniti takav čin'

Iako je spomenuo njezino slabo mentalno zdravlje, tužitelj je tražio 18 godina zatvora, a njezini odvjetnici pozdravili su nižu kaznu jer "pruža nadu za Cottrez". Ubojstva u selu Villers-au-Tertre, oko 150 kilometara sjeverno od Pariza otkrivena su u lipnju 2010. nakon što su novi vlasnici kuće pronašli dvije vreće s tijelima.

Nekoliko dana kasnije, još šest vreća s mrtvom novorođenčadi otkriveno je novom domu Cottrez koja je priznala da ih je ugušila jer nije željela imati više djece i nije od liječnika željela tražiti kontracepciju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook