Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drže korak s luksuzom

FOTO Policija kupila automobil vrijedan 1,45 milijuna eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozni park policije u Dubaiju bogatiji je za još tri skupocjena automobila, među kojima je i Aston Martin One -77 čija je cijena 1,45 milijuna eura.

Policija u Dubaiju je nabavila tri nova automobila - Mercedes SLS AMG, Bentley Continental GT Coupe i Aston Martin One-77 koji je najvrjedniji u njihovom voznom parku u kojem se još nalaze autmobili poput Lamborghinija i Ferrarija, piše Emmirates 24/7.

>> VIDEO Pogledajte 'presretača zvijer' policije u Dubaiju

Tri najnovija modela, ali i ranije nabavljene skupocjene jurilice, tamošnja će javnost moći vidjeti od 06. do 09. svibnja, kada će biti izloženi. Policija je priopćila da je kupnja takvih automobila dio strategije razvoja turizma i da će upravo oni biti još jedna od mnogih atrakcija njihovoga grada.

'Obzirom da je Dubai prijestolnica luksuza i profinjenosti u svakom pogledu, neophodno je da i policijske snage drže korak s tim', kazao je Khamis Mattar, zamjenik šefa policije Dubaija.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene