Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavili vatrogasci

Fotografije koje rijetko kad možete vidjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok i dalje traje istraga o smrti mlade Kineskinje, koju su nakon pada korejskog aviona u San Franciscu pregazila dvoja vatrogasna kola, objavljene su nove fotografije gašenja vatre na unesrećenoj letjelici.

Vatrogasna postrojba San Francisca objavila je fotografije gašenja vatre koja je zahvatila avion korejske tvrtke Asiana Airlines, koji je prošlog mjeseca doživio nesreću prilikom slijetanja na međunarodni aerodrom u San Franciscu.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo

>> Kakva scena: Masovno povraćanje na prekooceanskom letu

Velika većina putnika iz letjelice, koja se nakon snažnog udarca u tlo na početku piste zarotirala u zraku i onda ponovno tresnula u tlo pored piste, izvukla se živa. Život su izgubile tri tinejdžerke iz Kine - jedna je poginula čim je avion pao, druga je preminula nekoliko dana poslije u bolnici, dok su treću u još nerazjašnjenim okolnostima pregazila dva vatrogasna vozila.

Jedan od vatrogasaca je još živu Ye Mengyuan (16) izvukao iz zapaljene olupine, ostavivši je da leži na relativno sigurnoj udaljenosti. U međuvremenu su njegovi kolege prema avionu počeli bacati veću količinu protupožarne pjene, koja je u jednom trenutku prekrila nesretnu djevojku.

Tada su dvoja vatrogasna kola prešla preko nje, a ona je ubrzo preminula. Istraga o svemu još traje, a sada su javnosti na uvid dane fotografije gašenja vatre. U fotogaleriji nema slike nesretno stradale Kineskinje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene