Kad bi vas netko upitao biste li radije živjeli u norveškom zatvoru ili u makedonskom studentskom domu, što biste odgovorili? Ove fotografije možda vam pomognu da odlučite.


Iako se studenti diljem svijeta često žale na uvjete u studentskim domovima mnogi će nakon što vide ove fotografije postati zahvalni na onome što im pruža njihovo sveučilište. Jedan korisnik Reddita odlučio je s cijelim svijetom podijeliti svakodnevne prizore s kojima se susreće u studentskom domu u Skopju.

Evo na što se žale studenti...

Vezani članci Slika nije dostupna Skoplje: Prvo jak potres, a zatim ga potopila nezapamćena oluja Slika nije dostupna Jelena Rozga - Najslušaniji izvođač u regiji!

Radi se o domu 'Goce Delcev', a prizori su zaista zastrašujući - od odvratnih sanitarnih čvorova, pljesnivih zidova pa sve do hrane upitne kvalitete. 'Domovi u Makedoniji općenito su poznati po svojim nehumanim uvjetima', napisao je ispod fotografija korisnik nyrrmi.

A kako bi stvari pokazao iz jedne sasvim druge perspektive, ovaj korisnik na jednoj je fotografiji usporedio dom u Skopju s norveškim zatvorom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook