Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dvojica dječaka brutalno ubijena pa zapaljena, policija sumnjiči oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Škotska je u šoku nakon što su braća Paul (6) i Jay (2) Ross brutalno ubijeni, a potom zapaljeni u prtljažniku automobila na jednom odmorištu u blizini Glasgowa.

U automobilu je bio i 40-godišnjak, najvjerojatnije njihov otac, koji je u kritičnom stanju zbog teških opeklina, a za kojeg se sumnja i da je počinio ovaj strašan zločin.

Pročitajte i ovo Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se" Ilustracija Tko je Nicholas Rossi? Očajni pokušaji da izbjegne suđenje: Muškarac optužen za silovanja lažirao smrt, njegov novi plan je još biziarniji

Tijela dječaka pronađena su u subotu popodne, 15-ak kilometara od Glasgowa, nakon što su stanovnici Lennoxtowna primijetili zapaljeno vozilo i pozvali policiju. To je mjesto inače, vrlo popularno odmorište, zbog prekrasnog pogleda na Glasgow i mnoštva staza za šetače.

Policija nije objavila kako su dječaci umrli, no BBC prenosi da su izbodeni, pa potom i zapaljeni. Neki mediji pak prenose kako su dječaci bili zarobljeni u prtljažniku u koji je bilo sprovedeno crijevo spojeno na ispušnu cijev, te da su dječaci umrli od trovanja. Sumnja se da nakon svađe s njihovom majkom, ubio upravo otac, 40-godišnji vozač taksija Ashok Kalyanjee, koji je u kritičnom stanju. 

Istraga je još u tijeku, a šokirani mještani na mjesto gdje su pronađeni dječaci dolaze odati počast i ostavljaju cvijeće i poruke 'za male anđele'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene