Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija kod Beograda

Umjesto u rikverc ubacila u brzinu? Dvoje tinejdžera automobilom upalo u Dunav, 17-godišnjak se utopio

Potraga na rijeci, arhva (Foto: Pixell)
Potraga na rijeci, arhva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Na Dunavu se dogodila tragedija kada je automobil s dvoje tinejdžera u srijedu navečer završio u rijeci kod Beograda, a 17-godišnjak koji nije uspio izaći z vozila smrtno je stradao.

Milan S. (17) utopio se u Dunavu u Vinči kod Beograda pokušavajući se izvući iz automobila koji je upao u rijeku u srijedu navečer oko 22:40. Automobil je Milan uzeo svojim roditeljima i nekoliko minuta prije tragedije dao Milici L. (17) da ga vozi, piše Blic pozivajući se na izjave svjedoka koji su vidjeli kako su zamijenili mjesta.

Što se točno dogodilo, nije sigurno, ali nagađa se da je Milica umjesto u rikverc mjenjač ubacila u prvu brzinu i dodala gas. Automobil je završio u Dunavu. Milica je uspjela izaći iz automobila, no Milan nije uspio.

Svjedoci drame odmah su skočili u ledenu vodu kako bi pomogli tinejdžerima. Jedan mladić uspio je doći do Milice i izvući je na obalu, dok do Milana nije mogao jer su zadnja vrata vozila bila blokirana, piše Blic.
 

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene