Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gurao kolica po gradu

Dva mjeseca tražili beskućnika da mu kažu da je 'bezobrazno' bogat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Max Melitzer je beskućnik kojem se nakon dugo godina napokon osmjehnula sreća.

Nakon opsežne potrage uspio ga je pronaći privatni detektiv David Lundberg i reći da je - naslijedio milijune. Naime, prije godinu dana od raka mu je umro brat i kao jedini nasljednik njegovo bogatstvo je naslijedio Max. 'Više neće živjeti na ulici ili spavati u skloništima. Moći će živjeti normalnim životima u vlastitoj kući. Imat će odjeću i zdravstvenu njegu', kazao je detektiv koji ga je nakon dva mjeseca potrage zatekao kako gura šoping kolica u Salt lake Cityju.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio nožem Policajac na aerodromu ubio beskućnika: "Ispaljen je samo jedan hitac" Slika nije dostupna Skupili za pristojan ukop Mjesec dana tijelo beskućnika iz Splita ležalo je na patologiji jer nije bilo novca za ukop. A onda su se pokrenuli dobri ljudi

Posjeo ga je na klupu u parku i polako mu objasnio cijelu situaciju. 'Melitzer je još u šoku, no jako je draga osoba u 60-im godinama i jako je artikuliran za jednu osobu koja je godinama živjela u lošim uvjetima', kazao je detektiv. Obitelj koja je pokrenula potragu za bogatim nasljednikom želi ostati anonimna, i nije poznat ni točan iznos nasljedstva. Zna se samo da je jako velik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene