Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Max Melitzer je beskućnik kojem se nakon dugo godina napokon osmjehnula sreća.


Nakon opsežne potrage uspio ga je pronaći privatni detektiv David Lundberg i reći da je - naslijedio milijune. Naime, prije godinu dana od raka mu je umro brat i kao jedini nasljednik njegovo bogatstvo je naslijedio Max. 'Više neće živjeti na ulici ili spavati u skloništima. Moći će živjeti normalnim životima u vlastitoj kući. Imat će odjeću i zdravstvenu njegu', kazao je detektiv koji ga je nakon dva mjeseca potrage zatekao kako gura šoping kolica u Salt lake Cityju.

Vezani članci Milan Kujundžić Ovo je ostavština bivšeg ministra: Za Kujundžićem ne žale ni pacijenti ni liječnici Fadi Fawaz (Foto: Profimedia) Ljubavnik preminulog glazbenika danas je beskućnik, živi na ulici i negira da ga je ikad poznavao

Posjeo ga je na klupu u parku i polako mu objasnio cijelu situaciju. 'Melitzer je još u šoku, no jako je draga osoba u 60-im godinama i jako je artikuliran za jednu osobu koja je godinama živjela u lošim uvjetima', kazao je detektiv. Obitelj koja je pokrenula potragu za bogatim nasljednikom želi ostati anonimna, i nije poznat ni točan iznos nasljedstva. Zna se samo da je jako velik.