Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Kaliforniji

Dramatična snimka: Ubio punicu i kćer, pa teško ranio policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz grada El Cajona pored San Diega u Kaliforniji stiže dramatična video snimka policajca, koji pogođen hicem u vrat, bježi od naoružanog muškarca koji ga je upucao.

Do okršaja je došlo pred kućom punice 32-godišnjeg Kevina Colliera, koji ušao u okršaj s policijom. Collier je, policija sumnja, prethodno ubio punicu i svoju malenu kćer te njezino tijelo stavio u prtljažnik automobila, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

Policajac Jarred Slocum, 28-godišnjak, htio ga je zaustaviti u daljnjem ubilačkom pohodu, no Collier ga je pogodio hicem u vrat. Collier je ubijen u okršaju sa specijalcima, a njegovo je tijelo pronađeno pokraj kuće gdje je i došlo do okršaja. Identificiran je pomoću zubnog kartona.

Teško ranjeni Slocum uspio je pretrčati desetak metara, dovoljno da mu kolege pomognu i da ga hitno prebace u bolnicu. Na snimci je vidljivo kako policajac grčevito drži vrat i kako krv navire. Liječnici su mu spasili život i on se nalazi u teškom, ali stabilnom stanju.

Policija je izvijestila i kako je Collier navodno svojoj obitelji poslao SMS poruku kako je ubio punicu i kćer. Policija je tijelo djevojčice pronašla u prtljažniku s ranom u glavi. U izgorjeloj kući pronašli su dva tijela koja još nisu identificirana.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene