Nasilje, ilustracija
Nasilje, ilustracija Foto: Dubravka Petric/Pixsell

Dvije su se djevojke potukle u autobusu u Beogradu na liniji broj 23. Vozač je brzo reagirao, a nakon nekog vremena pomogli su mu i ostali putnici.


U Beogradu se dogodila nesvakidašnja situacija. Naime, na autobusnoj liniji 23 dvije djevojke su se potukle, a tučnjava je počela zbog dečka.

''Briši broj mog dečka'', vikala je jedna djevojka te je ustala i nasrnula na drugu. Vozač je odmah reagirao.

''Alo, alo, alo! Skloni se od nje. Skloni se od nje, je l' čuješ šta ti kažem'', upozoravao je dok ih je pokušavao razdvojiti.

Zatim su i ostali putnici priskočili u pomoć da bi rastavili djevojke.

''Ludačo jedna, budaletino jedna. Sram te bilo, sto*o jedna. Izlazi, napolje, stoko, sad će policija doći'', čuje se na snimci, kao i plač napadnute djevojke.

Zatim je vozač zaustavio autobus i tražio od njih da napuste vozilo. ''Niko od putnika nije reagirao dok ja nisam. Djevojke su se svađale, ja sam ih zamolio da budu tiše. One su nastavile i potom sam zaustavio vozilo i lijepo ih zamolio da ga napuste. One se nisu obazirale i onda su se ispred mene počele tuči, pa sam ih pokušao razdvojiti. Pošto su vidjeli da ih ja nisam mogao razdvojiti, skočili su i putnici'', rekao je za Telegraf.

Vozač je istegnuo zglobove dok je pokušavao smiriti situaciju te mu je kasnije pružena liječnička pomoć.

Snimku tučnjave možete pogledati ovdje.