Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni zbog zanemarivanja

Djevojčica (7) zadobila teške opekline, s roditeljima živjela u autu na parkiralištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje maloljetne djece oduzeto je paru s Floride nakon što su u ponedjeljak uhićeni na parkiralištu jednog supermarketa gdje su živjeli u prljavom automobilu prepunom smeća. 7-godišnja djevojčica je od prevelike izloženosti suncu zadobila pekline drugog stupnja.

Netko od kupaca supermarketa u floridskom gradiću Mount Dora u ponedjeljak je pozvao policiju koja je u prljavom Cadillacu, prepunom smeća i odjeće, zatekla cijelu obitelj.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Policija provodi pojačan nadzor u prometu U Zagrebu Policija upala na car meet i podijelila kazne: Ovakve situacije mogu biti opasne

Orlando Sentinel piše kako je policija u automobilu, ispod hrpe smeća, kostiju i praznih tetrapaka mlijeka, pronašla jednogodišnjeg dječaka. Pronašli su i bocu tekile, te tablete clonazepama, lijeka koji se koristi kod epilepsije. 

Roditelji, 31-godišnji Justin Hamilton i 26-godišnja Kristin Harris uhićeni su zbog zanemarivanja djece i ilegalnog posjedovanja lijeka koji se inače izdaje na recept.

'Najstarije dijete, 7-godišnja djevojčica, upućena je na liječenje u bolnicu zbog opeklina drugog stupnja po leđima', kazala je Carrie Hoeppner glasnogovornica Ureda za zaštitu djece i obitelji.

Brigu za dvojicu dječaka, u dobi od 4 i jedne godine, preuzela je socijalna služba. Nakon tretmana u bolnici pridružila im se i 7-godišnja djevojčica.

Hamilton i Harrisova su kazali kako je sve to jedan veliki nesporazum. 31-godišnjak tvrdi kako su izbačeni iz stana te da su nakon svađe s rođacima bili prisiljeni noć provesti u automobilu. 'nisam znao gdje drugdje da idem', kazao je Hamilton za Sentinel.

Kazao je i kako je 7-godišnjakinaj opekline zadobila tijekom dana, dok su se jezerom vozili pedalinom. Kazao je i kako je djevojčicu pregledao obiteljski liječnik koji im je dao losion za opekline.

Hamilton je otprije poznat policiji zbog posjedovanja kokaina i marihuane, krađa po trgovinama i posjedovanja lažne vozačke dozvole. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene