Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je dječak roditeljima rekao da tijekom noći kroz prozor vidi čovjeka sa svjetlom, oni su mislili da se radi o noćnoj mori, ali za svaki slučaj odlučili su snimiti i provjeriti što se događa.


'Jedan čovjek navečer gleda kroz moj prozor i nosi svjetlo', rečenica je kojom je trogodišnji dječak iz Novog Zelanda iznenadio svoje roditelje, piše Independent.

Vezani članci Medvjed i šator Medvjed se prišuljao čovjeku koji je spavao u šatoru, a snimatelj je samo šutio i snimao Bebe čistilice - 17 Preslatke čistilice: Roditelji odjenuli svoje mališane u odjeću koja ih pretvara u kućanske aparate

Roditelji su isprva pomislili kako se radi o noćnoj mori, ali kada se ista priča ponovila sljedeće noći, a dječak je pri tom i vrisnuo, posumnjali su da se možda ipak ne radi samo o noćnoj mori.

Majci Melissa Rodrigues i njezinom suprugu dječak je ispričao gdje je stajao 'čovjek sa svjetlom', a oni su na tom mjestu otkrili otiske stopala.

VIDEO 4-godišnjakinja je poželjela sladoled, a ono što je napravila noćna je mora svakog roditelja

Pozvali su policiju i upotrijebili aplikaciju 'Silent Eye', koja mobilni telefon pretvara u kameru. Slijedeće noći dijete su poslali kod bake da prespava kod nje, a majka i otac su ostali budni čekajući uljeza.

Oko 4:40 sati aplikacija je počela izrađivati fotografije i na njihovom trijemu uočen je nepoznat čovjek. Policija je došla i pretražila dvorište, dok su roditelji sve promatrali preko aplikacije. Prema neslužbenim informacijama, policija je uspjela ući u trag osumnjičenom, koji ima 15 godina i koji je od prije poznat policiji. Još nije utvrđeno zašto se noću smucao po njihovom dvorištu u Waikanaeu. 

Međutim, susjedi su javili kako su noću čuli kretanja oko svojih kuća te da su im nedostajale stvari.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook