Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzorne kamere

Dječak ispričao da ga noću gleda 'čovjek sa svjetlom', roditelje šokirala snimka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je dječak roditeljima rekao da tijekom noći kroz prozor vidi čovjeka sa svjetlom, oni su mislili da se radi o noćnoj mori, ali za svaki slučaj odlučili su snimiti i provjeriti što se događa.

'Jedan čovjek navečer gleda kroz moj prozor i nosi svjetlo', rečenica je kojom je trogodišnji dječak iz Novog Zelanda iznenadio svoje roditelje, piše Independent.

Pročitajte i ovo Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život Ilustracija tragedija u Njemačkoj Nakon nekoliko sati potrage na farmi pronađeno tijelo šestogodišnjeg dječaka

Roditelji su isprva pomislili kako se radi o noćnoj mori, ali kada se ista priča ponovila sljedeće noći, a dječak je pri tom i vrisnuo, posumnjali su da se možda ipak ne radi samo o noćnoj mori.

Majci Melissa Rodrigues i njezinom suprugu dječak je ispričao gdje je stajao 'čovjek sa svjetlom', a oni su na tom mjestu otkrili otiske stopala.

VIDEO 4-godišnjakinja je poželjela sladoled, a ono što je napravila noćna je mora svakog roditelja

Pozvali su policiju i upotrijebili aplikaciju 'Silent Eye', koja mobilni telefon pretvara u kameru. Slijedeće noći dijete su poslali kod bake da prespava kod nje, a majka i otac su ostali budni čekajući uljeza.

Oko 4:40 sati aplikacija je počela izrađivati fotografije i na njihovom trijemu uočen je nepoznat čovjek. Policija je došla i pretražila dvorište, dok su roditelji sve promatrali preko aplikacije. Prema neslužbenim informacijama, policija je uspjela ući u trag osumnjičenom, koji ima 15 godina i koji je od prije poznat policiji. Još nije utvrđeno zašto se noću smucao po njihovom dvorištu u Waikanaeu. 

Međutim, susjedi su javili kako su noću čuli kretanja oko svojih kuća te da su im nedostajale stvari.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene