Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odšteta obitelji

Dječak mora platiti 7,7 milijuna dolara ili će ga pogubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samih Al Ruwaili sa 13 je godina u tučnjavi ubio drugog dječaka, sada mora isplatiti 7,7 milijuna kako ga ne bi obezglavili.

16-godišnji Saudijac mora platiti 7,7 milijuna dolara odštete obitelji dječaka kojeg je ubio u tučnjavi prije tri godine. Ako taj novac neće moći isplatiti bit će obezglavljen već sljedeći mjesec.

Pročitajte i ovo Koncert - 2 Oko 30.000 eura Organizator zabranjenog koncerta u Puli traži odštetu: "Gradonačelnik bi to trebao platiti iz vlastitog džepa" Ilustracija Ozljeda na radu Hodao dvorištem na poslu pa se zabio u stup: Tužio firmu i zatražio odštetu, sada čeka uplatu

Roditelji 16-godišnjaka tvrde da su do sada uspjeli skupiti oko 2 i pol milijuna dolara, te su se obratili javnosti kako bi im sugrađani pomogli sakupiti potreban novac.

>> Umro od posla, obitelji treba isplatiti 700.000 eura

'Ne znam kako ćemo za samo nekoliko tjedana isplatiti taj novac. Njegova majka ne prestaje plakati i stalno moli Alaha da nam spasi sina. Nadam, se da će nam netko pomoći', rekao je otac dječaka.

16-godišnjak je prije tri godine nožem smrtno ranio drugog dječaka, te je osuđen na smrt, no obitelj ubijenog dječaka odlučila je oprostiti mu u zamjenu za 7,7 milijuna dolara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene