Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evakuirano 480 osoba

Devet mrtvih u požaru u domu umirovljenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devet osoba je poginulo, a jedna je ozlijeđena u ponedjeljak u požaru u domu umirovljenika u ruskoj regiji Tver, sjeverozapadno od Moskve.

Dužnosnik Ministarstva za izvanredne situacije izjavio je da je požar u domu koji se nalazi u gradu Višnij Voločok izbio oko jedan sat iza ponoći u jednoj od soba štićenika. Vatrogascima je trebalo oko pola sata da požar stave pod nadzor. Pronađeno je devet mrtvih tijela, a jedna je osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu. Iz doma je evakuirano više od 480 osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osiromašeni džepovi Matica umirovljenika: Poskupljenje struje neizdrživ udar Slika nije dostupna 'To žele umirovljenici' SU daje potporu Bandiću već u prvom krugu

U posljednjih nekoliko godina u javnim ustanovama u Rusiji dogodilo se više smrtonosnih požara. U siječnju prošle godine u staračkom domu u regiji Komi na sjeveru Rusije poginule su 23 osobe. U studenom 2007. u domu umirovljenika u regiji Tula poginulo je 30 osoba, a u prosincu 2006. smrtno je stradalo 45 žena u moskovskom centru za liječenje ovisnika. (HIna)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene