Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obitelj gaji nadu

Dankin otac u suzama: "Ta dvojica učinila su nešto s mojom mezimicom"

Danka Ilić
Danka Ilić Foto: Facebook
Obitelj se i dalje ne može pomiriti s činjenicom da nema malene Danke, koja je nestala u Banjskom Polju. Otac priznaje kako se potajno nada da će se djevojčica odnekud pojaviti.

Miloš Ilić, otac dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala u Banjskom Polju kod Bora 26. ožujka, a koju su, prema policijskoj istrazi, ubili radnici Vodovoda Srđan Janković i Dejan Dragijević. Kaže da se on i supruga, kao i članovi najuže obitelji i dalje nadaju da će Danka odnekud doći.

"Gajim nadu, svi mi potajno gajimo nadu da će nam se Danka, naše sunce malo, odnekud pojaviti. Ali surova događanja, odnosno realnost da je nema tako dugo, uništavaju nas svaki dan", rekao je Miloš Ilić za Republiku.

Novinarima je Dankin otac ispričao kako mu je potrebna nadljudska snaga da ide na posao i zarađuje za egzistenciju obitelji te da pokušava biti dobar otac trogodišnjem sinu. Dodao je kako i malenome dječaku, kao i njegovoj trudnoj majci, beskrajno nedostaje Danka. Svaki dan pred očima su im, kaže, Dankine stvari i jednostavno se ne mogu pomiriti s činjenicom da je nema.

Pročitajte i ovo Miro Bulj opet darivao Andreja Plenkovića - 3 Aktualno prijepodne Bulj iznenadio Plenkovića: Pogledajte što mu je darovao

Miloš Ilić komentirao je i osumnjičene za ubojstvo svoje kćeri.

"Zašto je netko nešto priznao ako nije napravio?! Ja ipak vjerujem da ta dvojica jesu nešto učinili s mojom mezimicom. Dijete im nikada neću oprostiti dok sam živ", rekao je neutješni otac spuštajući glavu da mu se ne vide suze u očima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene