Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dali 8-godišnjaku da puca iz puške UZI, dječak se nesretno upucao u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je identificirala 8-godišnjaka koji je smrtno stradao nesretnim slučajem. Dječak iz Westfielda, Massachusetts, se naime u nedjelju slučajno propucao tijekom predstavljanja oružja na streljani.

Naime, kako su posvjedočili očevici tragedije, dječaku je prilikom pucanja iz iz automatske puške UZI, moćno oružje zbog jakog povratnog trzaja skliznulo s ramena, cijev se okrenula prema glavi, a metak je prouzročio teške ozlijede od kojih je nesretni dječak ubrzo preminuo u bolnici, prenosi The Republican.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Varaždina: Motociklist sletio s ceste i na mjestu preminuo Prometna nesreća na A3 prometne kod Nove Gradiške Policija objavila kako je došlo do kaosa na A3: U devet nesreća sudjelovala čak 22 vozila

I policija je potvrdila da je tragedija rezultat slučajnosti. Dječak je uza sebe imao i nadgledatelja, no ni to nije pomoglo.

Predstavljanje oružja organizirao je lokalni sportski klub u suradnji s jednom tvrtkom koja se bavi proizvodnjom oružja. 

U predstavljanju oružja sudjelovao je i nesretni dječak, a kako i tko mu je dopustio da puca iz pravog automatskog oružja i ima li ikakva temelja kaznene ili neke druge ogovornosti, policija će tek utvrditi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene