Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je identificirala 8-godišnjaka koji je smrtno stradao nesretnim slučajem. Dječak iz Westfielda, Massachusetts, se naime u nedjelju slučajno propucao tijekom predstavljanja oružja na streljani.


Naime, kako su posvjedočili očevici tragedije, dječaku je prilikom pucanja iz iz automatske puške UZI, moćno oružje zbog jakog povratnog trzaja skliznulo s ramena, cijev se okrenula prema glavi, a metak je prouzročio teške ozlijede od kojih je nesretni dječak ubrzo preminuo u bolnici, prenosi The Republican.

Vezani članci Očevid, ilustracija Crna subota na hrvatskim cestama: Tri osobe poginule, jedna teško ozlijeđena Policija, ilustracija Motociklist (51) kod Dubrovnika sletio s ceste, udario u brdo, pao i na mjestu poginuo

I policija je potvrdila da je tragedija rezultat slučajnosti. Dječak je uza sebe imao i nadgledatelja, no ni to nije pomoglo.

Predstavljanje oružja organizirao je lokalni sportski klub u suradnji s jednom tvrtkom koja se bavi proizvodnjom oružja. 

U predstavljanju oružja sudjelovao je i nesretni dječak, a kako i tko mu je dopustio da puca iz pravog automatskog oružja i ima li ikakva temelja kaznene ili neke druge ogovornosti, policija će tek utvrditi.