Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pedesetdevetogodišnja Kineskinja iz Wuhana u središnjem dijelu zemlje transformirala se plastičnom operacijom kako bi izbjegla plaćanje osobnih dugova u visini 3, 71 milijuna američkih dolara, prenosi državna novinska agencija Xinxua.


U slučaju koji pokazuje izazove s kojima se Kina suočava nastojeći naučiti stanovnike na "život na kredit", policajci su objavili da su bili "zapanjeni" izgledom žene koja je napustila jugoistočni grad Shenzhen nakon što je sud u Wuhanu naredio da plati svoje dugove. "Izgledala je kao žena tridesetih godina i razlikovala se od fotografija koje smo imali", rekli su policajci.

Vezani članci Koronavirus u Wuhanu, ilustracija Znanstvenici WHO-a došli do novog otkrića: Virus se u početku širio više nego što se mislilo Koronavirus u Kini, ilustracija Kina odgovorila SAD-u oko izvješća WHO-a o uskraćivanju podataka o COVIDU-19: "Ne bi smjeli upirati prstom"

Dotična Zhu Najuan također je priznala da koristi osobne iskaznice drugih ljudi dok putuje vlakom širom zemlje. Plastičnu operaciju platila je posuđenim kreditnim karticama, prenosi Xinhua. (Hina)