Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dužna 3 milijuna dolara

Da izbjegne plaćanje duga odlučila se na drastičan potez, policajci ostali zapanjeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedesetdevetogodišnja Kineskinja iz Wuhana u središnjem dijelu zemlje transformirala se plastičnom operacijom kako bi izbjegla plaćanje osobnih dugova u visini 3, 71 milijuna američkih dolara, prenosi državna novinska agencija Xinxua.

U slučaju koji pokazuje izazove s kojima se Kina suočava nastojeći naučiti stanovnike na "život na kredit", policajci su objavili da su bili "zapanjeni" izgledom žene koja je napustila jugoistočni grad Shenzhen nakon što je sud u Wuhanu naredio da plati svoje dugove. "Izgledala je kao žena tridesetih godina i razlikovala se od fotografija koje smo imali", rekli su policajci.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Dotična Zhu Najuan također je priznala da koristi osobne iskaznice drugih ljudi dok putuje vlakom širom zemlje. Plastičnu operaciju platila je posuđenim kreditnim karticama, prenosi Xinhua. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene