Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizirani zločin

Crna Gora: Uhićeni čelni ljudi Budve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crnogorska policija uhitila je u petak gradonačelnika Budve, dogradonačelnika, brata odlazećeg potpredsjednika vlade Svetozara Marovića, i još desetak njihovih suradnika.

Kako javljaju podgorički mediji, uhićeno čelništvo Budve tereti se za organizirani zločin, odnosno za navodnu umiješanost u projekt izgradnje jednog naselja koje gradi jedna ruska tvrtka. Ovaj je događaj u Crnoj Gori izazvao veliko zanimanje, posebice pod dojmom promjena u crnogorskoj Vladi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivši premijer u egzilu Shinawatra je Crnogorac, uživa u Budvi i nema brige! Slika nije dostupna Prokrijumčarili 2,5 tona skunka Crna Gora: Presječen lanac šverca droge, uhićeno 25 osoba

Crnogorski predsjednik Filip Vujanović i odlazeći predsjednik vlade Milo Đukanović nisu željeli komentirati uhićenje budvanskih čelnika, navodeći da je to u nadležnosti državnih tijela.

'Smatram da je pravosuđe neovisno i u svim fazama samostalno odlučuje. Nisam, niti ću komentirati kaznene postupke vrjednujući svoj odnos predsjednika države prema neovisnosti pravosudnih tijela', rekao je Vujanović novinarima.

'Upoznat sam sa tim prije nekoliko sati. Treba sačekati da oni koji su za to nadležni informiraju javnost', rekao je Đukanović. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene