Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ni trepnula

Čovjek pao u nesvijest, a pogledajte njezinu reakciju...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je zastupnica australskog Parlamenta dospjela na metu kritika javnosti nakon što u jednoj televizijskoj emisiji nije ni pokušala pomoći muškarcu koji je pokraj nje pao u nesvijest.

Kada je predstavnik građana Simon Sheikh u emisiji uživo pao u nesvijest udarivši pritom glavom o stol, predstavnica Liberalne stranke Sophie Mirabella nije ni prstom mrdnula kako bi mu pomogla. Štoviše, gledala ga je potpuno blazirano dok su mu članovi TV ekipe pokušali pomoći, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Novi studio Dnevnika Nove TV najgledaniji dnevnik Dnevnik Nove TV večeras u novom terminu iz novog studija

Sheikh je izgledao prilično loše, te su to primijetili i ostali sudionici emisije. Trenutak prije no što se Sheikh srušio, ministar okoliša i klimatskih promjena Greg Combet rekao je kako mu se čini da Simonu nije dobro.

Na sreću, u pomoć su mu priskočili ostali sudionici emisije, kao i svi koji su se nalazili iza kamera. Uskoro je započela rijeka komentara na društvenim mrežama o reakciji zastupnice Mirabelle.

>> Kad bi sve voditeljice bile ovakve!

'Nadam se da kada će mi jednog dana zatrebati prva pomoć neće biti Sophie Mirabella u blizini', napisao je jedan kolumnist. 'Strašno je bilo gledati kako Simon Sheikh pada u nesvijest, no još je gore bilo gledati Sophie Mirabellu kako ništa ne poduzima', napisao je jedan Australac.

Zastupničin glasnogovornik je rekao kako je Mirabella bila u šoku kao i svi ostali u studiju, te da nije odmah shvatila da se radi o ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene