Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska voditeljica jučer je bez problema razbudila svoje gledatelje pokazavši zavidne plesne vještine u programu uživo.


Kada se pred kamerama BBC-a pojavi novinarka Steph McGovern, gledatelji najčešće očekuju ozbiljnije teme budući da ona inače izvještava o gospodarstvu. No, Steph je jučer iznenadila i gledatelje i svoje kolege kada je skinula cipele i zaplesala tradicionalni irski ples. Unatoč uskoj haljini, voditeljica je uspjela pokazati impresivne plesne pokrete koje je usavršila još ranije dok se profesionalno bavila plesom.

Vezani članci Princeza Diana Promjene na BBC-ju nakon otkrića vezanog za intervju s princezom Dianom: ''Ništa ne poduzeti više nije opcija'' Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry nastavlja šokantnu životnu ispovijest: ''U jednoj večeri bih popio koliko se popije u tjedan dana, nitko me neće ušutkati!''

29-godišnja voditeljica ovim je plesom odala počast glumici Kate Winslet, koja je ovaj ples izvela u filmu Titanic, kojeg je Steph pogledala čak 11 puta, piše Daily Mail.

>> Ima li smješnijeg pokušaja skrivanja od kamere?

U trenutku kad su studijom zasvirali prvi tonovi irske glazbe, ova je voditeljica počela plesati iznenađujuće brzo i spretno. Čak su je i njeni kolege u studiju upitali kako to uspijeva.

U videu pogledajte kako je Steph jučer ujutro razbudila svoje gledatelje.