Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lokalne vlasti u sjeveroistočnom dijelu države Washington muku muče s čoporom divljih pasa koji od ožujka pustoše krajem i dosad su ubili oko 100 životinja.


Vlasti se pribojavaju kako su životinje sada počele ubijati iz zabave. Čopor divljih pasa dosad je iza sebe ostavio stotinu zaklanih koza i drugih domaćih životinja u Stevens Countyu. U posljednjem izgredu ubili su jednu ljamu. Zasad nepoznata pasmina pasa harači mjestom samo pod okriljem noći, no preplašeni stanovnici strahuju kako su se životinje dodatno ohrabrile.

Vezani članci Umirovljeni brigadir prijetio ekipi Provjerenog - 2 Životinje godinama teroriziraju selo, očajni mještani prstom upiru u Branka Borkovića: "Baš me briga živo i za ovu je**nu državu, i za vas, i za vaše gazde. Gubite se" Policijski pas Udomio policijskog psa pa slučajno otkrio urnebesno iznenađenje

'Uvjereni smo kako sada ubijaju iz zadovoljstva. Te životinje su jako krvoločne, i čine to iz puke zabave. Kao u filmu Cujo', kazao je AP-u zamjenik šerifa Keith Cochran. No, vlasti sumnjaju kako se u čoporu od četiri ili pet pasa nalaze i psi koji nisu divlji te se poslije krvavog pohoda uredno vraćaju doma. Na priloženoj fotografiji vidi se dio čopora pasa koje je slučajno uspio snimiti jedan od stanovnika.