Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obožava ih!

Cijela zemlja bruji o grudima ove političarke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruge političara obično se odijevaju neupadljivo i žive u sjeni svojih poznatih muževa. No, nikako ne i Karen Danczuk.

Karen je sve samo ne tipična supruga jednog političara. Štoviše, na Twitteru ima vojsku obožavatelja kojima svakodnevno servira novu porciju seksi selfieja, s posebnim naglaskom na svojim bujnim grudima. MOŽETE IH POGLEDATI NA OVOM LINKU.

A za razliku od većine supruga političara, i Karen se bavi istim poslom kao i njezin muž - politikom. Naime, ona je laburistička vijećnica.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Slika nije dostupna "Pogriješila sam" Novi problemi za premijerku Truss: Britanska ministrica unutarnjih poslova Suella Braverman dala ostavku

Da ona dođe na tribine - Svjetsko prvenstvo palo bi u drugi plan!

Njezin suprug, Simon Danczuk, laburistički je zastupnik u britanskom parlamentu. No, i njemu je jasno kako ga je supruga po popularnosti odavno pretekla.

Svakodnevnim objavljivanjem fotografija na kojima je vrlo oskudno odjevena, Karen je prikupila gotovo 2 tisuće pratitelja, a njihov broj se iz dana u dan povećava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene