Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pao u pragu

Uhićen zloglasni "nasmiješeni ubojica" koji je hladnokrvno likvidirao (i) Hrvata u Nizozemskoj

Čaba Der (Foto: mađarska policija)
Čaba Der (Foto: mađarska policija) Foto: ma?arska policija
Najtraženiji srpski plaćeni ubojica, Čaba Der, dolijao je u petak navečer u Pragu, javljaju srpski mediji.

Čaba Der, 39-godišnjak kojeg su mediji prozvali „nasmiješeni ubojica“ uhićen je na osnovu međunarodne tjeralice koju je za njim raspisale Srbija, Mađarska i Nizozemska. Sumnjiči ga se da je u posljednjih pet mjeseci ubio najmanje tri osobe.

U srpnju 2018. ubio je Hrvata Ivana Serdarušića u jednom talijanskom restoranu u Nizozemskoj, a sve su snimile nadzorne kamere. Snimka pokazuje Čabu koji ušeta u restoran i hicima iz pištolja s prigušivačem puca Serdarušiću u glavu.

Tjeralicu za njim raspisala je i mađarska policija koja ga sumnjiči za likvidaciju biznismena Laszla V. u rujnu prošle godine. Njega je hladnokrvno smaknuo na jednom parkingu u Budimpešti i to tako što ga je najprije natjerao da klekne, a potom mu pucao u glavu.

Posljednje ubojstvo s kojim ga se povezuje dogodilo se 5. siječnja ove godine u Beogradu, na Banovom brdu, kada je smaknuo Nebojšu Markovića. I tada je identificiran pomoću snimaka nadzornih kamera.

U medijima se spekuliralo da je Markovića smaknuo greškom jer je riječ o čovjeku kojim se policija nikad prije nije bavila. Nagađalo se da je zapravo njegova prava meta bio Aleksandar Š. koji živi u istoj zgradi kao i ubijeni Marković.

Aktualno Od Cro Copa se oprostio i najpoznatiji MMA novinar: "Otišao je jedan od najvoljenijih boraca" Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Foto: GOL.hr Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Foto: GOL.hr Ariel Helwani (Foto: AFP) Ariel Helwani (Foto: AFP) Foto: Afp Mirko Filipović i Roy Nelson (Foto: GOL.hr) Mirko Filipović i Roy Nelson (Foto: GOL.hr) Foto: GOL.hr Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Foto: GOL.hr +0 Mirko Filipović (Foto: Facebook) FIGHT! Od Cro Copa se oprostio i najpoznatiji MMA novinar: "Otišao je jedan od najvoljenijih boraca" 1/6 >>

Aktualno Od 169 do 299 kn: 10 štikli s kojima noge super izgledaju u hlačama ili haljinama Štikle iz trgovina 2019. - 4 Štikle iz trgovina 2019. - 4 Foto: Internetske stranice proizvođača Štikle iz trgovina 2019. - 5 Štikle iz trgovina 2019. - 5 Foto: Internetske stranice proizvođača Štikle iz trgovina 2019. - 3 Štikle iz trgovina 2019. - 3 Foto: Internetske stranice proizvođača Štikle iz trgovina 2019. - 10 Štikle iz trgovina 2019. - 10 Foto: Internetske stranice proizvođača Štikle iz trgovina 2019. - 11 Štikle iz trgovina 2019. - 11 Foto: Internetske stranice proizvođača +5 Štikle iz trgovina 2019. - 8 Moda & ljepota Od 169 do 299 kn: 10 štikli s kojima noge super izgledaju u hlačama ili haljinama 1/11 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene