Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Isprva se mislilo da je riječ o terorističkom napadu.


Ukoliko je za vjerovati onom što prenosi Daily Pakistan, tri osobe su ozlijeđene nakon što je u ponedjeljak u Karachiju eksplodirala ručna bomba na specijalnom antiterorističkom sudu.

Vezani članci Avion, ilustracija Žena zakasnila na let pa lagala da je u avionu bomba, i to ne u bilo čijoj torbi Policija u Sarajevu Bosna i Hercegovina uhitila muškarca kojeg traži više zemalja, istražuje se zbog povezanosti s terorizmom

Navedeni portal ističe da je do incidenta došlo nehotice, odnosno nakon što je sudac zamolio istražitelja da mu pokaže kako funkcioniraju te eksplozivne naprave.

Indija: 79 mrtvih u požaru u hramu nakon vatrometa

Gdje je pošlo po zlu nakon što je policijski istražitelj izvukao sigurnosni osigurač nije rečeno, no eksplozija je ozlijedila njega, kolegu u uniformi i djelatnika suda.

Bombu je, doznaje se, izradio muškarac koji je prije otprilike godinu dana uhićen pod sumnjom da je bio dio terorističke ćelije, a u sudnicu je stigla upravo kao dokazni materijal.

Je li istražitelj vjerovao da je deaktivirana, ponovit ćemo, još nije poznato, ali lokalni mediji redom navode da je eksplozija alarmirala sigurnosne službe jer se isprva mislilo da je riječ o napadu.