Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Harem u ljetovalištu

Milijunaš držao zatočeno devet manekenki i s njima dobio sedmero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kvazi naftni tajkun djevojke je mamio obećanjima da će im pomoći u modnom svijetu.

Britanski milijunaš držao je godinama u zatočeništvu devet manekenki s kojima je imao sedmero djece u svojem haremu u poznatom ljetovalištu Costi del Sol. Uhićen je nakon što je jedna od zatočenih žena uspjela pozvati policiju i prijaviti ga za nasilje u obitelji, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan

Shoja Shojai (56) navodno je sve modele upoznao u Londonu, predstavljajući se kao naftni tajkun kojem su prijatelji i Barack Obama i Vladimir Putin. Obećavao bi im otvaranje vrata modne industrije mameći ih da pođu s njim na njegovo luksuzno imanje uređeno u arapskom stilu u Marabelli, a onda ih je tamo držao pod prijetnjom fizičkog i psihičkog nasilja, tvrdi danas devet žena koje su bile u njegovom zatočeništvu. Naravno, nakon što bi došle u njegovu vilu sa 10 spavaćih soba, sa svojim 'dobročiniteljem' morale su i spavati, a sedmero djece koje je dobio s njima starosti je od devet mjeseci do sedam godina. Shojai, inače podrijetlom iz Irana s britanskom putovnicom, u 'harem' je poput pravog sultana svraćao povremeno a živio je u susjednoj vili.

U kući pronašli pothranjene osobe, neki bili zatočeni 10 godina


Žene su rekle policiji da su smjele odlaziti van imanja, ali samo sa njegovim vozačima i pod Shojainim uvjetma; morale su reći gdje idu i kada se vraćaju.
Ako ga ne bi poslušale, prijetio bi im da će se osvetiti na djeci ili na njihovim obiteljima. Osim toga, one bogatije, još su mu morale plaćati i mjesečnu stanarinu od 65.000 kuna. Policija je na imanju pronašla i drogu za silovanje, Rohypnol, a nesuđene manekenke izjavile su da su morale uzimati i antidepresive.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene