Eugene Finney
Eugene Finney Foto: Screenchot/Twitter/Health Alerts

Velika bijela psina napala je muškarca Eugena Finneyja na poznatoj plaži u Kaliforniji. Rendgenskim snimkama njegovih ozljeda pronađen je tumor.


Bliski susret s najsmrtonosnijim oceanskim grabežljivcem Eugene Finney (46) pamtit će do kraja života. U srpnju 2015. Eugene je plivao uz obalu Huntington Beacha u Kaliforniji te je u jednom trenutku osjetio snažan udarac na leđima. Po izlasku iz mora na leđima je primijetio posjekotinu dugu oko 30 centimetara, a njegova djevojka kazala je kako je u jednom trenutku ugledala peraju morskog psa.

"Osjećao sam se kao da me je udarila tona cigli, kao da me je netko udario bičem. Nikada me ništa nije tako udarilo", rekao je Finney, prenosi New York Post.

Morski pas u Turskoj VIDEO Drama na poznatoj plaži: Morski pas doplivao do kupača, oni ga mlatili štapom i krpom

Morski pas, ilustracija Morski psi u Jadranu: Nijemac koji je stradao kod Omiša zadnja je osoba koja je poginula u napadu

Ubrzo nakon susreta s velikom bijelom psinom Finney je teško disao i osjećao snažnu bol u prsima te je potražio liječničku pomoć. Rendgenske snimke otkrile su da Finney ima tumor na desnom bubregu, nakon čega su mu liječnici odstranili tumor i oko 20 posto njegova bubrega.

"Inače nikada ne bih otišao na pregled. Ovo je očito bio jedini pravi način da saznam kako se tumor širi", rekao je Finney. 

"Počeo bih gubiti na težini, razbolio bih se, ali tada bi bilo prekasno. Kada bih mogao pronaći ovog morskog psa i zagrliti ga, to bih učinio", zaključio je Finney.

 

 

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju