Dvije večeri zaredom svjedočimo kaosu na ulicama Beograda. Policija nema milosti ni prema kome, pa tako ni prema novinarima.


Na ulicama Beograda u noći na četvrtak bilo je opsadno stanje. Prosvjed se pretvorio u nasilan sukob s policijom. Letjele su baklje, kamenje i boce, a policija je uzvratila suzavcem i udarcima.

Vezani članci Održan mirni prosvjed radnika Brodotrogira - 2 Prosvjed radnika Brodotrogira: "Ljudi već sedam mjeseci grcaju u dugovima. Za Božić nisu imali što djeci dati za jesti" Prosvjednici zgradu srpskog parlamenta gađaju jajima Jajima na zgradu parlamenta: Konstituira se Skupština u Srbiji, na ulicama Beograda prosvjednici

Napadnuto je i ozlijeđeno i nekoliko novinara koji su se uredno legitimirali.

Dvije novinarke portala Nova.rs policija je napala dok su izvještavale s prosvjeda. Jednu je policajac udario palicom po prstima i izbio joj telefon iz ruke, dok je drugu odgurnuo. "Obje su se novinarke legitimirale policajcima, ali ih to nije zanimalo i nastavili su ih gurati i napadati", navodi Nova.rs. Objavljena je i snimka na kojoj se vidi napad policije na jednog njihova reportera koji se također legitimirao.