Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opsadno stanje

Bez milosti! Pogledajte kako policija napada novinare u Beogradu: ''Zašto to radite? Samo radimo svoj posao''

Dvije večeri zaredom svjedočimo kaosu na ulicama Beograda. Policija nema milosti ni prema kome, pa tako ni prema novinarima.

Na ulicama Beograda u noći na četvrtak bilo je opsadno stanje. Prosvjed se pretvorio u nasilan sukob s policijom. Letjele su baklje, kamenje i boce, a policija je uzvratila suzavcem i udarcima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Treći u samo nekoliko dana Prišao joj u knjižnici i nabio ju u glavu: Političarki pružena pomoć, traga se za napadačem Vukovar Nakon divljačkog napada Vukovarci pripremaju prosvjed: "Sad je dosta, godinama nas teroriziraju! Neka se međusobno tuku, a mi ćemo pokupiti ostatke"

Napadnuto je i ozlijeđeno i nekoliko novinara koji su se uredno legitimirali.

Dvije novinarke portala Nova.rs policija je napala dok su izvještavale s prosvjeda. Jednu je policajac udario palicom po prstima i izbio joj telefon iz ruke, dok je drugu odgurnuo. "Obje su se novinarke legitimirale policajcima, ali ih to nije zanimalo i nastavili su ih gurati i napadati", navodi Nova.rs. Objavljena je i snimka na kojoj se vidi napad policije na jednog njihova reportera koji se također legitimirao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene