Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samoubilački pakt

Bebu upucali roditelji, preživjela metak u prsima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentinski bračni par odlučio je izvršiti svoj samoubilački pakt, zbog straha od globalnog zatopljenja te su pokušali ubiti i svoju djecu. Ipak, njihova sedmomjesečna djevojčica, preživjela je tri dana s metkom u prsima.

Njihov dvogodišnji sin preminuo je na licu mjesta, a 56-godišnji Francisco Lotero i njegova 23-godišnja supruga Miriam Coletti, nakon što su upucali dvoje svoje djece, sami su sebi oduzeli život hicima iz pištolja, piše Telegraph. malena beba, imala je sreću, jer smrtonosni metak, koji je u nju ispalio otac, nije pogodio niti jedan od njezinih vitalnih organa.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Osnovna škola Vladislav Ribnikar Pronađen nož kod učenika u školi u kojoj je dječak ubojica napravio masakr: "Djeca su dovoljno traumatizirana" Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

Susjedi su je pronašli tri dana nakon incidenta i odmah obavijestili hitnu pomoć i policiju, nakon što su uvidjeli kako se u kući pored njihove dogodio pravi obiteljski masakr. Policija je pretražila čitavu kuću i pronašla oproštajno pismo roditelja, koji su objasnili kako su počinili samoubojstvo, zbog straha od globalnog zatopljenja.

Djevojčica je u dehidriranom stanju prevezena u bolnicu u gradu Goya te je van životne opasnosti. Doktori tvrde kako se dobro oporavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene