Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vodimo bitku za svoju sudbinu'

Assad ne popušta pod pritiscima sa svih strana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirijski predsjednik Bashar al-Assad rekao je da vojska vodi odlučnu bitku za zemlju, u govoru prigodom 67. obljetnice vojske.

'Vojska vodi junačku i odlučnu bitku o kojoj ovisi sudbina našeg naroda, jer neprijatelj se danas nalazi među nama i koristi unutrašnje agente za destabilizaciju domovine, sigurnosti građana i nastavljaju crpiti naše gospodarske i znanstvene izvore', rekao je Assad.

Pročitajte i ovo Ilustracija Većinom civili Užas na Bliskom istoku: Izrael napao Siriju, najmanje 38 poginulih David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

>> Sirija: Borbe blizu sjedišta vojne obavještajne službe u Alepu

Režim predsjednika Asada ne priznaje opseg narodne pobune koja je počela u ožujku 2011 u Siriji. On oporbu i pobunjeničke borce naziva 'naoružanim terorističkim skupinama' koje financira inozemstvo i optužuje ih da 'siju kaos'.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene