Pedeset trogodišnja majka obitelji koja je osvojila 758,7 milijuna dolara odmah je ostavila svoj posao u bolnici dok ne odluči na što će potrošiti najveći jackpot dosad osvojen jednim listićem lutrije u Sjedinjenim Državama.


Ona se zove Mavis Wanczyk i kupila je svoj listić u srijedu poslijepodne, na benzinskoj crpki u svom gradu Chicopeeu, na zapadu Bostona, prekriživši brojeve 6, 7, 16, 23, 26 i dodatni broj 4.

Vezani članci Ilustracija Naciju trese groznica zbog jackpota od gotovo 2 milijarde dolara: Veće su im šanse da ih pogodi grom, ali svi stoje u ogromnim redovima Ilustracija Sretnik iz Hrvatske spremit će u džep gotovo milijun kuna! Poznato i iz kojeg je grada

Ti su brojevi dani rođenja članova njezine obitelji, rekla je u četvrtak ta majka dvoje djece nervozno žvačući žvakaću na tiskovnoj konferenciji.

Wanczyk prvo treba odlučiti hoće li prihvatiti isplatu punog iznosa kroz 30 godina, ili isplatu 480,5 milijuna dolara odjednom. Powerball USA navodi da dobitnici velikih iznosa izabiru jednokratnu isplatu.

Najveći jackpot dosad izvučen je u siječnju 2016. godine i iznosio je 1,58 milijarde dolara.

No ta su tri listića imala pet pogođenih brojeva i dopunski broj pa se zgoditak morao dijeliti. Svaki je osvojio po 528,8 milijuna dolara. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju