Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne mrzim zapad'

Ahmadinedžad tvrdi da je 'obična osoba'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na stalnom udaru zapadnih prijestolnice koje strahuju od njegovih nuklearnih ambicija, iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad tvrdi da je 'obična osoba, koja vodi život poput bilo kojeg oca obitelji'.

'Ja sam obična osoba, otac, brat, stric, prijatelj', objasnio je u interviewu za agenciju France presse u sklopu međunarodnog summita u Kopenhagenu o klimi. 'Imam obitelj, suprugu, dva sina i kćer. Posjećujemo obitelj, izlazimo, bavimo se sportom', dodao je taj 53-godišnjak kojem je u lipnju počeo drugi mandat u iranskom predsjedništvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ahmadinedžad u Dohi: 'Svaki napad na Iran završit će uništenjem Izraela' Slika nije dostupna Zbog nuklearnog pitanja Odbijen Ahmadinedžadov prijedlog TV dvoboja s Obamom

'Živim kao svi ostali', rekao je u Kopenhagenu. Iranski predsjednik ni nakon brojnih službenih susreta, konferencije za novinare i nekoliko inteviewa nije pokazivao nestrpljenje ni umor.

Objasnio je da ne mrzi Zapad, već da se 'ne slaže s nekim potezima određenih zapadnih političara koji su nepošteni'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene