Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na stalnom udaru zapadnih prijestolnice koje strahuju od njegovih nuklearnih ambicija, iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad tvrdi da je 'obična osoba, koja vodi život poput bilo kojeg oca obitelji'.


'Ja sam obična osoba, otac, brat, stric, prijatelj', objasnio je u interviewu za agenciju France presse u sklopu međunarodnog summita u Kopenhagenu o klimi. 'Imam obitelj, suprugu, dva sina i kćer. Posjećujemo obitelj, izlazimo, bavimo se sportom', dodao je taj 53-godišnjak kojem je u lipnju počeo drugi mandat u iranskom predsjedništvu.

'Živim kao svi ostali', rekao je u Kopenhagenu. Iranski predsjednik ni nakon brojnih službenih susreta, konferencije za novinare i nekoliko inteviewa nije pokazivao nestrpljenje ni umor.

Vezani članci Slika nije dostupna Odbijen Ahmadinedžadov prijedlog TV dvoboja s Obamom Slika nije dostupna Ahmadinedžad: Neprijateljima ćemo se oduprijeti i silom

Objasnio je da ne mrzi Zapad, već da se 'ne slaže s nekim potezima određenih zapadnih političara koji su nepošteni'. (Hina)