Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samoubilačka misija

Afganistan: Bombaši napali kuću za strance, troje poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica bombaša samoubojica aktivirala su eksploziv u stambenoj četvrti u središtu Kabula, pri čemu su ubijene najmanje tri osobe, priopćila je afganistanska policija.

Policija je potvrdila da je metom napada bila kuća kojom se koriste stranci. Jedan je vladin izvor kazao da su na mjestu događaja pronađena najmanje tri trupla, te dodao da se čini kako je kuću koristila jedna američka tvrtka.

Pročitajte i ovo Zračna luka Kabul, eksplozija Skrivena istina Ovo je tajna koju Pentagon posebno skriva: "Snimka otkriva da nije bila samo jedna eksplozija" Deseci mrtvih u napadu u Kabulu (Foto: AFP) Talibani nisu upleteni U bombaškom napadu u Kabulu ubijeno najmanje 48 ljudi: Nitko nije preuzeo odgovornost za napad

Jedan je izvor kazao da je samo jedan napadač aktivirao eksploziv dok sudbina drugog nije poznata, te se možda nalazi u bijegu.

Napad se dogodio samo nekoliko sati pošto je UN objavio izvješće u kojem se navodi da je broj civilnih žrtava u Afganistanu u prvih šest mjeseci ove godine porastao za 31 posto u odnosu na prošlu godinu. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene