Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VN Kine: Rossi slavio u motoGP klasi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski motociklist Valentino Rossi (Yamaha) pobijedio je u motoGP klasi na današnjoj utrci za VN Kine. To mu je prva ovosezonska pobjeda.

Drugo mjesto osvojio je Španjolac Dani Pedrosa (Honda), koji je preuzeo vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva. Treći je bio Australac Casey Stoner (Ducati), a Španjolac Jorge Lorenzo (Yamaha), koji je u petak slomio kost u lijevom gležnju, završio je na četvrtoj poziciji.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća, motociklist sletio s ceste - 6 Traje očevid FOTO Prometna nesreća u centru Zagreba, motocikl završio na nogostupu Zelesnki, Meloni, von der Leyen, Croo Dvije godine Dvije godine Ukrajinci žive u paklu rata, Zelenski poručuje: "Pobijedit ćemo i to će biti najbolji dan u našim životima"

U kategoriji do 250 ccm pobijedio je Finac Mika Kallio (KTM), koji je povećao svoju prednost u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva.

Drugi je bio Japanac Hiroshi Aoyama (KTM), a treće mjesto pripalo je Talijanu Mattiji Pasiniju (Aprilia).

U najslabijem razredu, u klasi do 125 ccm, pobjeda je pripala Talijanu Andrei Iannoneu (Aprilia). Drugi je bio Francuz Mike Di Meglio (Derbi), a na trećem mjestu završio je Mađar Gabor Talmacsi (Aprilia).

Talijan Simone Corsi (Aprilia), koji je odustao u četvrtom krugu, i dalje vodi u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene