Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vieira: Igrači moraju prihvatiti sudačke odluke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda se tijekom karijere nekoliko puta sukobio sa sucima francuski nogometni reprezentativac Patrick Vieira (31) smatra kako je došao trenutak da igrači i navijači počnu uvažavati sudačke poteze.

"Vrijeme je da igrači prestanu kritizirati suce i njihove odluke. Suci su pod strašnim pritiskom igrača, navijača i medija i njihov posao zaista nije lagan," kazao je veznjak Intera koji je tijekom karijere zaradio čak 12 crvenih kartona, te "bezbroj" žutih kartona zbog oštrih prekršaja, ali i brojnih prigovora.

Pročitajte i ovo Novi prosvjedi - 2 niska primanja, visoki troškovi Raste val nezadovoljstva u zemlji, najavljuju se novi prosvjedi: "Olovka u ruci je ove godine najjače oružje svih umirovljenika" "Bijeli štrajk" sudaca završava sutra U ponedjeljak na posao Pavasović Visković o kraju bijelog štrajka sudaca: "Ovo je definitivno pobjeda Vlade i Malenice"

"Žao mi je zbog takvog nesportskog ponašanja. No, i igrači su ljudi koji izražavaju svoje osjećaje. Znam da sam svojim ponašanjem sucima bezbroj puta otežao posao," dodao je Vieira.

Francuski internacionalan ima i jedan prijedlog kako bi se brojne napete situacije na travnjaku ublažile. "Bilo bi mnogo jednostavnije kada bi na terenu postojala bolja komunikacije između igrača i sudaca. Razgovor bi riješio mnoge probleme," smatra Vieira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene