Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tučnjava mladih košarkaša Hrvatske i Srbije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trećeg dana pripremnog turnira za predstojeće EP mlada košarkaška reprezentacija Hrvatske izgubila je u turskom gradu Bursi od Srbije 68:103, međutim susret je obilježila velika tučnjava igrača.

Do tučnjave je došlo u 13. minuti utakmice nakon oštrog prekršaja Dragana Labovića nad hrvatskim igračem Marinom Hanom. Nakon prekršaja došlo je do naguravanja, a potom i sveopće tučnjave u kojoj su glavni akteri bili Dragan Labović, Nikola Dragović, Vladimir Štimac sa srpske, te Marin Han, Ante Tomić i Filip Vukičević s hrvatske strane koji su zajedno s hrvatskim trenerom Goranom Caktašem isključeni. 

Pročitajte i ovo Mladi "Štedi, uloži i život posloži" Jesu li mladi u Hrvatskoj financijski pismeni? O novcu treba učiti od najranije dobi Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Suci su usred meteža pobjegli u svlačionicu, a sukobljene strane je razdvojila policija. Hrvatska reprezentacija se potom ljuta direktnim isključenjima povukla u svlačionicu, a nakon razgovora s dužnosnicima Turskog košarkaškog saveza naši su se košarkaši vratili na teren. Prekid je trajao više od deset minuta, nakon čega je utakmica nastavljena.

Na turniru u Bursi na kojem se momčadi pripremaju za EP igrača do 20 godina sudjeluju još Rusija, Turska i Njemačka. EP za mlade reprezentacije je od 5. o 16. srpnja u slovenskoj Novoj Gorici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene